Борисов е лежал в чешки затвор?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В редакцията на Дунав мост пристигна интересен сигнал от Чехия, свързан с отварянето на архивите на затвора в страната

Българинът Пею Благов открива, че настоящият премиер на България, Бойко Борисов, е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г.

Прекарал е в този затвор  8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили“, пише Благов.

Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от групата му автокрадци. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас.

В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело.

След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов е до Чешката република, където натиска и успява да издейства досието му да бъде заличено. И успява да издейства унищожаването на данните за престъпното му минало от архива на чешкото МВР. Но сега се оказа, че записките от затвора в Панкрац, където е лежал, са останали. Миналата седмица архивът на втория най-голям пандиз в Чехия беше разсекретен и информацията за хиляди източноевропейски бандити, сред които и любимият на мнозина българи банкянски премиер, изтече като поток“, завършва писмото си Пею Благов.

Борисов и Пеевски влачат към дъното ГЕРБ, ДПС и ортаците сиРазкритията и скандалните факти за Бойко Борисов, извиращи в публичното пространство постоянно сваля…Jun 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!