БОМБА! Любовницата на Гонзо му роди син

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прясно избраният президент на БФС Георги Иванов – Гонзо е станал тайно татко благодарение на любовницата си Цветелина малко след като беше избран на поста, шушукат злите езици в кулоарите на футболната ни централа.

По ирония на съдбата бившият ритнитопковец и съпругата му Мариета съвсем скоро отбелязаха 25 години брачен живот, макар Гонзо не винаги да е бил най-верният и примерен съпруг.

Клюкарите се чудят дали Мариета за пореден път ще си затвори очите и ще прости на женкаря, който й слагаше през годините рога с кого ли не от Цеци Красимирова, до Светлана Василева. Гонзо цял живот не успя да се кротне, макар да имаше периоди, в които поне беше по-дискретен с любовните си похождения.

Гонзо е паркирал като талибан пред входа на изгората си

Според запознати Георги е оплодил фризьорка от крайните квартали на София, която се казва Цветелина и наскоро е родила момченце. Всички в квартала, а и близките на Цвети са наясно кой е таткото, който, въпреки че не е признал детето, идвал редовно и давал пари на родилката.

„Цветелина не е първа хубавица, най-нормална жена си е, но Гонзо й се завъртя, хареса я. А после е ясно – стана тя, каквато стана. Хубавото е, че поне не избяга, а дава пари за детето, но трябва и да го признае. Важно е за всяко хлапе да знае, че е искано и че родителите му се гордеят с него, а не се крият и срамуват“, коментират източници.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!