БОМБА! Златка и Карен се РАЗВЕЖДАТ! Хванал я в изневяра (Всичко за скандала)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Златка Райкова и Карен Хачатрян са разделени! Тази новина научи Intrigi.bg от сигурен източник, близък до двойката. Според информацията ни арменецът е зарязал плеймейтката, след като научил, че си има любовник, за когото цяла София знаела.

За тайните афери на Русата Златка се заговори още началото на лятото, когато „доброжелатели“ разкриха, че моделката кръшка на Карен с богаташ. Двамата дори били заедно по време на гръцкия воаяж на блондинката.

След серия от сигнали както до медиите, така и до съпруга й, Хачатрян решава да провери слуховете. Намира доказателството в телефона на Златка, замаскирано в скрит вайбър чат, разказа нашия източник.

Така още преди месец Карен си събрал багажа и се изнесъл от семейното гнездо, отдавайки се на ергенлък. Миналата седмица бившият тенисист бил забелязан в популярния клуб „C’est La Vie“ заедно със свой авер и три платени момичета.

Райкова упорито се опитва да скрие пред медиите за предстоящия развод, макар че социалните мрежи вече я издават. Тя не публикува общи снимки с мъжа си, а той от своя страна тотални си изтри профила в Инстаграм.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!