Бомба: Бившият на Гунчева и Виктория Петрова стана татко за трети път

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спортният журналист Петър Бакърджиев обяви публично, че снощи е станал татко за трети път. Бебето е момиченце и се казва Бориса. И то, и майката са добре, зави гордият татко. Все още не е ясно коя е майката на бебето, но това със сигурност не е Гергана Гунчева, която доскоро беше законна половинка на журналиста.

Двамата се разделиха преди малко повече от година, но скриха от медиите за края на брака си. Изглежда Петър не си е губил времето и бързо е намерил заместничка на бившата миска.

„Явно и миските не са застраховани от изневери. Най-вероятно той и новата му връзка са причината за развода, а не Гергана“ – коментират зрители на Би Ти Ви.

Бакърджиев и Гунчева имат двама синове – Самуил и Максим. Въпреки компромисната си външност, Петър минава са истинки плейбой. Той имаше връзка с Виктория Петрова. Двамата имаха връзка преди около 10 години, която прикючи доста бързо.

И Виктория е била в леглото на Петър Бакърджиев

Фики стана татко на момиченце – честито! Първа снимка на бебчето (Снимка):Прекрасна новина долетя до нас в последните минути – гласовитият Фики Стораро е станал татко за втор…Aug 21 2021vijti.com

Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!