Бомба: Анита на Рачков се развежда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата изгора на Димитър Рачков – плеймейтката Анита Димитрова е омъжена само от няколко месеца, но вече се говори за развода й. Причината тунингованата блондинка да се раздели с милионерския си съпруг обаче, не е свързана с изневяра.

Новоизлюпената г-жа Стемпер, както вече се представя в социалните мрежи Анита, има голям проблем, който я възпрепятства физически да живее под един покрив с мъжа си – липсата на виза за Щатите!

Според близки до блондинката тя няма да носи още дълго новата си фамилия и вероятно отноно ще стане Димитрова, за неопределен период от време. Всъщност самата тя още преди сватбата си намекна, че вероятно първоначално двамата ту ще се събират, ту ще се разделят заради визовия проблем.

Както е известно обаче, в САЩ вече не дават визи току-така и не една и две двойки бяха попарени след неколкократните откази на посолството. Именно такъв беше и случаят с топ модела Цеци Красирмирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис. Смуглата красавица призна, че е получила поредица от откази за виза, което се превърнало в генерален проблем за брака й. Двамата с Биг Майк прекарвали доста време разделени и се виждали все по-рядко заради невъзможността да живеят заедно.

В крайна сметка в началото на годината Цеци призна, че със Струмейтис се развеждат. А дали Анита ще послева същата съдба, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!