Бойко Рашков: НАП не установи никакво несъответствие между доходите и имуществото ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Националната агенция по приходите не е установила несъответствия между приходите и разходите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. За резултата от ревизията, започната служебна от НАП, Рашков разказва в интервю за „Тоест“.

„Вчера (на 3 декември, бел. ред.) ми беше връчен констативен акт от Националната агенция по приходите. И след извършената служебна проверка на моето имущество и това на семейството ми, както и на доходите, които съм получил, не е установено никакво несъответствие между моите доходи и моето имущество. Струва ми се, че това трябва да се каже високо, за да се парират всички обиди, клевети и нападки срещу мен и семейството ми“, казва Рашков.

Независимо от НАП обаче и Софийската градска прокуратура проверява служебния министър на вътрешните работи.

„Ни най-малко не се учудвам от това, че прокуратурата като придатък на бившата власт извършва подобни слугински действия“, казва Рашков.

ПП предлага Бойко Рашков за вътрешен министър. Петков не отрече, че Нинова ще е вицепремиерПродължаваме промяната ще предложи Бойко Рашков да остане начело на вътрешното министерство, това ст…Dec 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!