Бойко Борисов към Румен Радев: Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор?“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив.
С тези думи бившият премиер коментара изказването на президента Румен Радев.

Войната ГЕРБ – Радев се разгаря: Депутат на Борисов заплаши президента с главния прокурорВисша форма на лицемерие. Това написа на личната си страница във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Младен Ш…Sep 6 2021vijti.com

„Очаквахме, че поне на днешния ден, този, който по Конституция е призван да потушава острия дебат на политическите партии – защото това е смисълът на  демокрацията, целта на президентската институция, ще успее да потуши неразбирателствата“, добави Борисов.

„Имали сме такива президенти като д-р Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Росен Плевнелиев, които са успявали да намалят напрежението, да правят срещи и накрая да излезе държавата от кризата. Защото днес – когато сме в Пловдив – всички помним историята. Кой е бил против Съединението на България и кои имат изгода България да е толкова безпомощна“, подчерта Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълни: „Той отсега знае какви задачи ще даде и на главния прокурор. Затова е този зор да се сменят прокурорите. Мен не ме е страх. Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Румен Радев и неговата компания, че разговорът ще тръгне в друга посока”.

След грозни разправии: Падна охраната на Бойко Борисов и Деси РадеваСлед остри дебати и множество скандали председателят на парламента Ива Митева обяви законопроекта за…Sep 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!