Бойко Борисов във фейсбук: Тоталитарните режими прекършиха милиони човешки съдби

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес сутринта Бойко Борисов не пропусна сутринта да напише пост във Фейсбук за Денят за почит на паметта на жертвите на тоталитарните режими.

Борисов с важни новини за COVID-19 Премиерът Бойко Борисов публикува нов пост във фейсбук, с който съобщи данни относно развитието на…Aug 20 2020vijti.com

Любопитно е, че вчера Бойко Борисов не поздрави България по случай честванията на Шипченската епопея за свобода от поробителя.

Ето какво написа в профила си за този ден Бойко Борисов:

Тоталитарните режими прекършиха милиони човешки съдби. Насилието и жестокостта, с които бяха потъпквани основни свободи, нямат място в днешния свят! Няма място и за националсоциализъм и комунизъм. Убеден съм, че няма място и за реваншизъм и разделение. Вдигнатите юмруци и умишленото подклаждане на напрежение между гражданите не са символ на демокрацията.

Правова държава не се постига с грубо нарушаване на правовия ред, както се внушава днес. Историята трябва да се помни, за да се взимат правилните решения дори когато са трудни за взимане. Вярвам, че ред, развитие и разбирателство се постигат с диалог, а не с юмрук! Затова нека ги отстояваме с дела.
Поклон пред паметта на жертвите на тоталитарните режими!

ММА боецът Стъки заплаши протестиращите срещу Борисов и корупцията: Диваци, тюфлеци, платени. Ще организирам движение, което да върне редаСтанислав Недков-Стъки написа гневен пост във фейсбук, в който заявява, че ако МВР не влезе в задълж…Aug 21 2020vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!