Близки на убития затворник Владимир Пелов ще си търсят правата в съда: Дори след смъртта на рецидивиста тормозът над фамилията не преставал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Близки на убития затворник Владимир Пелов се готвят да заведат дела срещу няколко медии. Lupa.bg научи, че роднините на застреляния убиец били бесни на публикациите, че Пелов сам инсценирал смъртта си и в момента бил жив, като се криел в чужбина.
Владо Пелов, който успя да избяга от Софийския централен затвор, бе застрелян след 2 месеца издирване в центъра на Ботевград.
„Най-интелигентният“ престъпник, както го наричат, завърши висше образование в пандиза, докато излежаваше 20-годишна присъда за убийство на златар. Заради интелекта му никой не вярвал, че Пелов е убит, според много хора гангстерът скроил хитър план с инсценирана смърт, за да си живее спокойно, като всички го смятали за мъртъв.
След като успя да се откопчи от ангажиментите си: Виктория Петрова посвети времето си на най-важния човекВиктория Петрова е успяла да си издейства няколко дни отпуск, които прекарала в родната Варна, а не …Jul 17 2019vijti.com

Тялото, намерено от криминалистите с куршум в главата, било скрито на погребението и никой не можел да види дали това наистина е Владимир Пелов. Веднага след това в Ботевград плъзнали слухове, че опасният престъпник е забелязан в града.
Според близките на Пелов, това са пълни глупости, а появяващите се публикации са гавра с паметта на убития бандит.
Братът на Пелов има ранчо в ботевградско село и всички в района много го уважават като работлив и сериозен човек. Вдовицата му също се слави като много свестен и отговорен човек. Единствено синът на убития затворник – Владимир Пелов – младши имал няколко издънки, но близките му твърдят, че е тормозен от ченгетата в града, които го мразили само защото бил син на баща си.

Още докато Пелов бе жив, семейството му непрекъснато било притеснявано от журналисти и полицаи. Дори след смъртта на рецидивиста тормозът над фамилията не преставал, като медиите бълвали фалшиви информации, че той е още жив, а папараци непрекъснато се навъртали около имота на Пелови, да заснемат „призрака“ на бившия затворник.
Близките на Пелов искали да живеят спокойно и призоват да спрат гаврите със смъртта на Владимир Пелов и да оставят тленните останки в покой, иначе ще се обърнат към съда.
Дали след това изявление те наистина ще намерят покой и всичко пак ще си тръгне по старому, няма как в момента да разберем. Развоят на събитията тепърва предстои.
Източник: Лупа
Лоши новини за Преслава, колежките й злорадстват, пращат ги на участия вместо неяПреслава не давала подробни обяснения във фирмата за състоянието си Преди приблизително две седмици …Jun 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!