Благо официално показа новата си любима – вижте влюбените гълъбчета (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Никой не го може по-добре от Благой Георгиев! Царят на краткотрайните връзки, който има 4 деца от три различни жени, отново е във вихъра на любовта. И докато мнозина бяха убедени, че покрай Златка Райкова ще се кротне и дори чуваха сватбени камбани, истината излезе съвсем друга!

Най-сетне! Ето я е с 20 години по-младата прителка на Благой Георгиев (Снимки): Изключителен интерес към собствената си персона предизвика Благой Георгиев, след като плю на семейн…May 5 2022vijti.com

Само 3 месеца след раздялата им, Джизъса блажено се е сгушил в прегръдките на нова жена, която по непотвърдени дани се казва Полина Спасова, родом от Велинград, занимава се с пеене и е 20-тина години по-млада от залезлия футболист.

Сякаш за да подпали още повече слухове около собствената си персона, Благо преди часове пусна горещ кадър в Инстаграм, на който вече „официално“ позира с новата си половинка:

Благой Георгиев и Полина

Вярно, лицето ѝ не се вижда, но това поне ще затвори устата на тези, които спекулират по негов адрес.

Дали дамата се казва Полина, дали наистина е бременна и ще има ли сватба, предстои да видим!

Секси Благо пак го направи! Вижте доказателствата (Снимки): Още не е отзвучала новината, че Благой Георгиев си има нова изгора, с която от месец живее в Рая на…May 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!