Напоследък отчуждението между хората, особено в големите градове и особено по време на пандемия, е станало толкова отчетливо, че подобни случки ни карат да затаим дъх. Разказа я софиянка, майка на 9-годишен син, която навръх женския празник получи неочакван подарък – подадена ръка от едно непознато момче. Жената е толкова развълнувана от жеста, че го сподели във Facebook, за да благодари не само на младия джентълмен, но и на неговата майко, която го е отгледала и възпитала.

Ето разказа й, който публикуваме с незначителна редакторска намеса:

Седмичен хороскоп на Василиса Володина от 8 до 14 март 2021-Стрелец-Увеличение на паричния поток, Рибите много късметОвен Овните ще имат всички шансове да подобрят финансовия си живот отново тази седмица. Започнете с…Mar 8 2021vijti.com

Искам да благодаря от сърце на едно момче, което тази сутрин на излизане от Владая спря колата си и дойде до мен, за да ме попита дали всичко е наред!

А, аз прибирайки се от работа, бях спряла колата си отстрани на пътя, за да потърся паролата на деветгодишния ми син, тъй като не можел да влезе в програмата си TEAMS, за да присъства на онлайн обучението си днес.

Благодаря ти, момче, за жеста!

Благодаря ти първо, като майка, за хубавия жест, който направи!

После за това, че все още има надежда във Вас, младите момчета и мъже, да подкрепяте женския пол.

Едно „добре ли си“ е много за мен!

Бъди благословен, обичан и обичащ!

Весел и щастлив празник ти желая, защото от мъжкия пол зависи една жена да бъде ценена и уважавана.

Поздрави своята майка от мен по случай празника на жената и й предай, че е отгледала и възпитала прекрасен син – джентълмен.

Това, което успях само да видя, е номерът ти на колата: А7713НР, но жестът ме зарадва много. Благодаря ти!