Биячите на 86-годишния дядо Христо от Трилистник не разбирали български

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Апашите, пребили пенсионер за 100 лв. в пловдивското село Трилистник, признаха вината си пред съда. Така 32-годишният Павел Асенов и 16-годишният Ангел Красимиров Маринов очакват присъда след споразумение.

Български лекар се ядоса на правителството и ги направи на нищо“Няма извънредна епидемиологична обстановка. Такова нещо няма. Това, че някакъв счетоводител написал…Jul 26 2020vijti.com

Двамата обвиняеми заявиха, че не разбират български, не са грамотни, не знаят кога са родени, а единият дори не знае дали е българин.

„Така ли го възпита? Познавам ви, работливи сте и какво направи сина ти, взе живота на възрастен човек. Татко го е хранил“, разплака се пред бащата на единия от агресорите синът на пострадалия 86-годишен дядо Христо.

След жестокото нападението възрастният човек е много променен, страхувал се от всичко и се будил с викове: „Не ме бийте, не ме бийте!“. Допреди дни е бил в болница заради влошеното здраве, отказвал да се храни, а вече не може и да говори.

В началото на април главният прокурор Иван Гешев пристигна в Трилистник, за да се срещне лично с жертвата на грабежа.

„Гардиън“: Българският премиер може да бъде разследван за заплаха да „изгори“ евродепутатБългарският министър-председател може да бъде разследван заради аудиозапис със заплаха да „изгори“ е…Jul 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!