Биха ли шута на Зуека и Рачков?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека няма да се завърнат за новия втори сезон на „Маскираният певец“, предадоха от HotNews, позовавайки се на свои източници. Твърди се, че Магърдич Халваджиян е решил да не връща на работа култовия екранен дует от опасения, че знаковите им маймунджилъци са омръзнали на зрителите. 

Потрес! Вижте какво направи Рачков заради Мария Игнатова!Сагата между Димитър Рачков и Мария Игнатова все още е в разгара си, въпреки че двамата са разделени…Mar 3 2020vijti.com

Самият Халваджиян оповести „Маскираният певец 2“ във фейсбук с кратко видео. Шоуто се очаква да тръгне в средата на септември с началото на новия телевизионен сезон. Все още се доизясняват кои ще са участниците под маските. Голяма част от тях вече са планирани, но продуцентът все още търси точните попадения, с които да задържи интереса към продукцията, когато тя стартира в ефир.

И този сезон образите са по идея на Кремена Халваджиян, като костюмите се изработват от голям екип шивачи. Победителят в пилотното издание на „Маскираният певец“ миналата година бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго успя да скрие самоличността си под маската на Гарвана.

Трус в Nova: Игнатова и Рачков влудяват с нов капризОт потъпкването на правило, че сексът никога не бива да се смесва с работата, си патят бившите влюбе…Oct 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!