Бил Гейтс предупреди кое е най-лошото, за което трябва да се подготвим през 2021 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съоснователят на „Майкрософт“ Бил Гейтс за пореден път направи коментар по адрес на пандемията от новия коронавирус, алармирайки за какво трябва да бъде подготвен светът през 2021 г.

По думите на американския предприемач и милиардер първите ваксини срещу COVID-19 са наистина добра новина и благодарение на тях бихме могли да се върнем към старата нормалност, но все пак уточнявайки, че това няма да се случи съвсем скоро, тъй като „все още не сме в безопасност“.

Изненадващо Бил Гейтс заяви: Ситуацията в света ще се влоши, пандемията ще се усилиБил Гейтс обобщи резултатите от изходящата година в личния си блог и изрази загриженост, че въпреки …Dec 23 2020vijti.com

Бил Гейтс посочи, че откритият нов щам на коронавируса във Великобритания е най-лошата новина за края на настоящата година и трябва да бъдем изключително предпазливи по отношение на него през 2021 г.

Данните сочат, че пандемията ще се влоши малко или много през следващия месец. Ето защо е необходимо да се научим да живеем с новия щам на вируса, който изглежда, че се разпространява светкавично бързо, но не е толкова смъртоносен, коментира той в личния си блог.

Въпреки наличието на ваксини и лечение Гейтс е на мнението, че противоепидемичните мерки трябва да останат в сила навсякъде по света.

Броят на заразените и смъртните случаи ще започне осезаемо да намалява, или поне в по-богатите страни, и тогава животът ще се приближи доста бързо до нормалността, отбелязва в заключение милиардерът.

Бил Гейтс с нова прогноза за пандемиятаБил Гейтс предупреди, че следващите 5-6 месеца може да бъдат най-тежките от началото на пандемията. …Dec 14 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!