Бивш шеф на НСБОП коментира кой може да е снимал в спалнята на премиера

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В спалнята на премиера Бойко Борисов е снимал „приятел“. НСО нямат право да влизат там. Това коментира ген. Румен Миланов, бивш директор на директор на НСБОП и на НСО.

След изнесените снимки, за които се смята, че това е спалнята на Борисов в резидентция „Бояна“, вчера в интернет се появи и видеозапис на помещението. Не е потвърдено и видеото, и снимките да са автентични. Борисов призна, че снимката от спалнята е той, но добави, че на нея има направени други добавки, които са скалъпени.

6 въпроса към Гешев от Димитър Стоянов: Кога ще публикувате чатовете на премиера, министри и депутати с Божков?Главният секретар на президентството Димитър Стоянов отправи остри въпроси във фейсбук към главния п…Jul 15 2020vijti.com

„И преди съм казвал, че достъпът до подобни обекти от т. нар. близки хора трябва да бъде много ограничен, те много внимателно трябва да бъдат проучени, тъй като това крие опасности. Всеки, който  е на висока длъжност, не само в България, а по цял свят е обект на негативни интереси. Този въпрос често се подценява“, коментира пред бТВ ген. Миланов.

Той коментира и случаят на „Росенец“. Отправи критика към гардовете на НСО. Според него цялата ситуация е била лепена, а служителите е можело да намерят друг начин на комуникация с Христо Иванов. Ген. Миланов дори се възмути от облеклото на гардовете.

„Ако охраняваният обект се съблече по бански, това не означава, че и служителите на НСО трябва да се съблекат“, отсече той.

Как леля Катерина от Лефкада надви премиера БорисовОпашките на Кулата ядосаха премиера Бойко Борисов, който размаха пръст на родните хотелиери, че само…Jun 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!