Бивш служител на ДАНС: Борисов е изключително страхлив, а Гешев е подставено лице

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Борисов е един посредствен човек. Той е изключително страхлив. Всички досега го бутаха. Трябва всички да участват в управлението. Кой и да дойде, всичко се случва и сега в управлението.

За Борисов още с идването му в МВР му знехме какво представлява, с оглед на досието му. Това заяви в предаването „Часът на избора“ по телевизия „Евроком“ Росен Миленов, бивш служител на ДАНС.

Вълчев: Ако парламентът се беше позабавил още малко, Борисов щеше да ги е сготвил към есентаНародното събрание приключи на време своята работа, а още в нощта на изборите беше много важно да се…May 9 2021vijti.com

Беше цинично да му позволим да продължи политическата си кариера. Имах възможност да говоря, имах наличните доказателства, че е изключително криминална личност. Исках да му прекратя политическия път, споделя още той.

Но няма държава в лицето на институциите. Имах 160 страници в Софййска градска прокуратура. По мое искане към Борис Велчев разказах всичко, което беше мое достояние – ставаше дума за 7 млрд. лева. Няма никакво развитие.

Последният главен прокурор е креатура на Пеевски. Гешев е подставено лице. Няма и капацитет на юридическо лице. Има едни орди от хиляди хиени, които държат мръсните пари – онези 200 млрд. лева. Тези хора търсят проекти, в основата на които има един шоумен, който да забавлява хората. Борисов 10 години забавлява хората, но цената е жестока.

Всичко, което каза Илчовски, е истина – как един кръг в държавата ползва благата и преференциите. Никой в този скандал, не е невинен, коментира още Росен Миленов, бивш служител на ДАНС.

Тошко Йорданов: От днес Бойко Борисов е вече „гражданинът Борисов“От днес Бойко Борисов е вече „гражданинът Борисов“. Това написа Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ …May 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!