Бивш дилър: Убиецът на Милен Цветков друсал опасен микс

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кристиан Николов, който навръх Великден уби на кръстовище в София журналиста Милен Цветков, вероятно се е надрусал с опасен микс от кокаин и амфетамини. Така дилърите поддържат клиентите си будни и гладни за все повече наркотици.

Кокаинът и амфетаминът „вдигат” наркоманите, а марихуаната и бромазепамът ги „свалят” и успокояват. Това разказва мъж, който в миналото бил „готвач” на дрога, дилър и дори зависим.

Съученици на убиеца Кристиан: „Всички катаджии в София го знаят. Крие още 2 катастрофи, пушил трева в църква“ Арестуваният за убийството на Милен Цветков 22-годишен младеж, Кристиан Николов , крие доста прови…May 1 2020vijti.com

Анонимният искал да разкаже за това как се приготвят убийствените опиати и как действат на младите, за да ги предпази от злото.

Провокиран е от случката с катастрофата, която отне живота на Милен Цветков, и информацията за експертизата по делото, която доказа 4-те вида дрога в кръвта на виновния шофьор Кристиан Николов – кокаин, амфетамини, марихуана и бромазепам. Той взел коктейл от всички дроги часове преди инцидента. Заради това е обвинен в умишлено убийство на журналиста.

„Хората, които взимат амфетамин, пушат и марихуана после, за да ги успокои и да могат да заспят. Бромазепамът в комбинация с останалите наркотици се действал на Кристиан унасящо и спокойно”, казва бившият „готвач”. Според него е възможно Кристиан да се е забил в колата на Милен Цветков в състояние, близо до заспиването Бромазепамът е успокоително, познато и като лексотан. Медикаментът може да се купи от аптека само със зелена рецепта, подписана от лекар. От хапчето се развива зависимост.

„Имаше едно младо и хубаво момче, което от ученик пушеше трева, а после мина на амфетамин. В един момент нещо се случи с него и полудя. Събличаше се гол и се разхождаше по улиците. Вероятно от амфетамините е отключил психическо разстройство. Дълги години се лекува в психиатрия. Не знам какво се случи с него, но със сигурност не е хубаво”, разказва той. Наблюденията му от последните години са стряскащи. Все повече деца посягат към дрогата в училище.

„Винаги започват с марихуана. После от интерес пробват амфетамин и екстази. Ако имат късмет, спират дотам. Последната стъпка е хероинът”, убеден е бившият дилър пред „24 часа“.

Здравей, Кристиане, как си? Публикуваме писмо на Мария Трайкова до Кристиан Николов, който помете колата на Милен Цветков и то…Apr 25 2020vijti.com

Източник:лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!