Бивш депутат изригна: Службите си имат десетки апартаменти като тайния пентхауз в Правителствена болница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият депутат от партията на някогашния съветник на Бойко Борисов Яне Янев „Ред, законност и справедливост“ Емил Василев изригна с шокираща версия за разкрития наскоро тайнствен 500 квадрата апартамент на покрива на бившата Правителствена болница – стана известен като пентахауза-фантом с джакузи и сауна.

Според юриста суперлуксозното апартаментче, за което уж никой здравен министър досега не знаел, а бившият шеф на лечебницата „Лозенец“ проф. Любомир Спасов, твърди, че е вдигнато не с публични средства, а с частни, всъщност представлява част от мрежа имоти на службите.

„Продъниха ни ушите за тайнствения апартамент в Правителствена болница. Спецслужибите по целия свят имат такива за защита на свидетели и за агентурни срещи. Подобни в София има поне 30-40. Цели етажи от административни сгради се държат от службите за тайно проследяване и подслушване“, твърди бившият народен избраник.

Отделен е въпросът защо въпросният апартамент е компрометиран и разкрит по толкова глупашки начин. Но една ли някога ще разберем кой е понесъл отговорност – дори това е държавна тайна и секретна информация“, коемтира още Василев.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!