Бившият на Силвия Петкова показа новата си дибидюс от плажа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зоран Петровски е лудо влюбен и иска целият свят за знае това. Режисьорът и победител в един от последните сезони на „Сървайвър“, който има син от актрисата Силвия Петкова, се похвали публично с новата жена до себе си, като дори я снима гола, за да я покаже в цялата й прелест.

„Сродни души съществуват“, пише единствено режисьорът в Инстаграм профила си, а кадрите с новата му любима влудиха последователите му в социалните мрежи.

От клипчето става ясно, че новата жена в живота му е дългокоса стройна брюнетка, но колко и дали е красива в лице, не става ясно, тъй като снимките са в гръб. Въпреки че в един момент тя се обръща към камерата, лицето й не се вижда, тъй като е и със слънчеви очила. Зоран пък е добавил надпис към снимката: „I love you“ /“Обичам те“/, а негов приятел я е коментирал така: „Спокоен съм, значи, че не става от първия път винаги“, което е прозрачен намек за провалената връзка на режисьора със Силвия.

Все още не става ясно коя е тайнствената дама, в която Петровски е толкова влюбен и дали има общо с перуанката Катрин, с която миналата година той обяви, че има връзка. Твърде вероятно е да става дума за един и същи човек.

Припомняме, че Зоран Петровски се раздели със Силвия Петкова преди две години, малко след като спечели шестия сезон на „Сървайвър“ у нас и грабна наградата от 150 000 лева. Тогава актрисата беше в студиото на bTV заедно със сина им Сива, за да го подкрепят. Това се случи през пролетта, а през лятото Силвия обяви в мрежата, че с Петровски се разделят, но не изясни причината./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!