Бенатова: За 5 часа стана ясна цялата история на прехода в България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър ФБ, Бенатова

Не стихват реакциите след безпрецедентната промяна на мнозинството в парламента и махането на председателя Никола Минчев.

Единодействието на ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“ е на път да взриви общественото недоволство почти по начин, както с назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 година.

Ето какво пише Миролюба Бенатова:

„Днешното обсъждане в парламента е за гледане. Особено за тези, които отскоро се интересуват от политика. За 5 часа стана ясна цялата история на прехода. А почивката е на най-интересното.

Слави Трифонов към Кирил Петков: Честит Видовден!Кадър ФБ След като останалите в ИТН депутати днес заформиха ново съдбовно за България мнозинство с Г…Jun 15 2022vijti.com

****

ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН свалиха председателя на парламента Никола Минчев.

Другата седмица ще гласуват и вот на недоверие на правителството.

„При смяна на мнозинството се сменя и председателят“ Н. Минчев“

Тя е споделила и друг интересен коментар, който засяга геополитическата перспектива пред България, която изглежда доста тревожна:

„Защитено и отбранявано ще се чувства българското мнозинство в Македония, каза Костадинов току що.“

„Така е. Догодина ще направим операция да освободим мнозинството от геноцида на малцинството там. Или от фашизма им, няма значение. Въпросът е къде ще сме ние с теб?“, отговаря Радослав Бимбалов в коментар като загатва откритата опасност България да бъде въвлечена във въоръжен конфликт заради Северна Македония заради националистката пропаганда в страната.

 

 

Премиершата Линда Петкова: В сладкарницата ме питат не за торти, а за политикаДействително има огромно внимание към нас, признавам. Много от коментарите са положителни, но има и …Jun 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!