Без скрупули: Ани Цолова дере фенове по 350 лева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Без никакви скрупули Ани Цолова дере феновете си с по 350 лева за 1-дневно обучение по публична реч. То се провежда от нейната фирма „Говори, за да те видят“, която тя стартира, след като бе отстранена от Нова телевизия. В момента Цолова шумно рекламира в социалните мрежи две предстоящи дати за семинари – 21 март и 4 април.

Ани Цолова се връща на екран: Влиятелни приятели ще й отпуснат собствена рубрикаOт няĸoлĸo мeceцa Aни Цoлoвa e пoднoвилa тecнитe ĸoнтaĸти cъc cвoи ĸoлeги oт Би Tи Bи, твъpдят xopa …Aug 25 2019vijti.com

Оказва се, че в рамките на 10-часово обучение, в което влизат и няколко почивки, мераклиите да усвоят тънкостите в професията от журналистката трябва да заплатят 350 лева с ДДС, а ако се възползват от ранно записване – печелят промоция и таксата пада на 290 лева с ДДС. За да хванат намалението обаче, трябва да преведат сумата на 28 февруари по банковата сметка на бившата водеща.

Какво влиза в цената, равняващата се на семестриална такса за обучение по журналистика във всеки български университет? Организаторката твърди, че освен обучението, наситено с много аудио-визуални примери, тренинги и ситуационни игри, срещу 350 лева „учениците“ й ще се ползват още с технически екип за заснемане на тренингите, кетъринг – обяд и кафе паузи, учебни материали.

Събитията си Цолова не провежда в свое помещение, а в известен конферентен център на „Цариградско шосе“ в София. Цените бившата телевизионерка не обявява и споделя на заинтересованите само след лично запитване. Очевидно обаче новият й бизнес се радва на интерес. „Повече от половината от местата за обучението са заети. Само за ден. Благодаря за доверието“, хвали се Ани във фейсбук.

Наскоро бившата водеща на „Здравей, България“ сподели, че няма никакво намерение да се завръща в тв ефира и е напълно доволна от парите, които печели като лектор. Освен това призна, че с дългогодишния й екранен партньор и близък приятел Виктор Николаев са преустановили отношенията си и вече не си общуват.

Ани Цолова живее с 60-годишен СНИМКИПриближaвaйки пeнcиoннaтa възрacт, cъпругът нa Aни Цoлoвa Вacил Мичeв e пoмиcлил зa cтaжa cи. Зa дa …Oct 10 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!