Бежанка от Украйна разпозна покъщнината си на снимка с руски танк

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Украинска бежанка във Великобритания разпозна на скорошна снимка вещи, които се намират върху руски танк и очевидно са заграбени от дома ѝ.

Алина Коренюк разказа пред Би Би Си, че в кашона на снимката има нов бойлер, който тя е планирала да инсталира преди началото на войната.

Тя и децата ѝ са напуснали Украйна на 8 април и са отседнали при британско семейство в Нотингамшир.

Семейство прие в дома си бежанка, съпругът се влюби в нея и напусна жена си-СнимкаБаща напусна половинката си и децата си след 10 години брак, след като се влюби в украинската бежанк…May 23 2022vijti.com

На снимката, направена в края на май, се вижда как танкът се движи покрай бомбардирани жилищни сгради в град Попасна. Руските сили контролират града в Луганска област от 8 май.

Алина Коренюк казва, че снимката е направена на улица, която се намира само на пет минути от дома ѝ.

Първоначално фотографията е била забелязана от съпруга ѝ.

Той каза: „Забелязваш ли нещо странно на тази снимка“ и ме попита дали виждам това, което той е видял на нея, обясни Коренюк.

Освен бойлера, другите заграбени вещи са покривка от вилата на семейството, нови чаршафи „Дисни“ за децата и червено одеяло.

Чаршафите вероятно покриват телевизор или друго електронно оборудване, което е заграбено от дома на украинското семейство.

Алина Коренюк е полицайка и бивш детски психолог. Майка ѝ, баба ѝ и съпругът ѝ все още са в Украйна. Семейството е взело много малко от имуществото си, когато е напуснало Попасна.

Украинска бежанка за българите: „Тъпи цигани, навсякъде има уроди, но тук те са особено много“ – ВИДЕО Геополитическият анализатор Боян Чуков сподели какво е „мнението на една украинка за България“. Тов…May 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!