Бащата на Андреа: Ние нямаме държава!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спонтанен протест бе организиран в село Галиче с искане за изселване на фамилията на младежа, задържан за убийството на 18-годишното момиче. Жители на селото се събират в центъра му. Хората се организираха в социалните мрежи. Те искат доживотна присъда за убиеца и промяна на закона, предаде bTV.

Близките на убитото момиче в Галиче: Искаме доживотен затвор за убиецаБлизките на убитото 18-годишно момиче в село Галиче искат доживотен затвор за убиеца. В ефира на bTV…Jan 13 2020vijti.com

Хората недоумяват как за такова убийство присъдата може да е от 5 до 12 г. затвор. Жителите на Галиче заявиха, че в момента в селото няма напрежение, но такова ще се създаде, когато след 5 г. убиецът излезе от затвора.

Бащата на 18-годишната Андреа заяви, че закон, който защитава убийците, не е закон.

„Ние държава нямаме. Законът трябва да се промени“, настоя той. „Положих огромни усилия да отгледам децата си сам, да ги изуча. Сега дъщеря ми е убита“, проплака родителят.

Днес е погребението на Андреа и на него ще присъства цялото село.

Източник: Dunavmost

Най-много 12 години затвор грозят младежа, признал за бруталното убийство в ГаличеОт 5 до 12 години лишаване от свобода заплашват 17-годишният младеж, който призна, че е убил по особ…Jan 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!