БАЙ ГАНЬО НА МОРЕ: Бой за евтини чадъри на „Нестинарка“ / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На класическа със своята нелепост ваканционна картинка се натъкна репортер на Lupa.bg на култовия плаж „Нестинарка“ край Царево. Две фамилии родни отпускари се хванаха гуша за гуша за безплатен чадър и едва бяха разтървани от полицията, преди да се изпопребият в името на евтината сянка.

Действието на драмата се разви между тузарските „Реджина Маре“ и „Серенити Бей“, които са разположили по част от плажната ивица чадъри и шезлонги под наем. В близост до мастодонтите достъпът до плаж „Нестинарка“ е свободен и хората могат да плажуват, без задължително да плащат за тези екстри. Именно там се заформи драмата.

Едър мъж и още по-едрата му съпруга в предпенсионна възраст се скараха жестоко с група младежи за правата над престаряло чадърче. Първите твърдяха, че са си го заплюли още от 7 сутринта с хавлия, другите настояваха, че свободната ивица не търпи резервации.

Спорът бързо ескалира и след няколко разменени реплики за тлъстините на възрастното семейство и това какви „курви и разпоретини“ са девойките от по-младата група, едва не се заформи ръкопашно меле. За щастие свидетели на свадата повикаха полиция, която своевременно пристигна на място и раздели агресивните агитки.

Младо семейство на море на Българското Черноморие: Ето защо не ходим да трошим пари в Гърция и Турция!-Снимка От 20 години Николай Милушев и Хубена Георгиева предпочитат да летуват на палатки сред спокойствиет…Jul 21 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!