Баба Ванга е предсказала пожара в „Нотр Дам“, твърди турска медия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има голям пожар,
казала приживе пророчицата
Сред предсказанията на Баба Ванга е и големият пожар в Париж. Това пише 24rodopi.com,
позовавайки се на водещ материал авторитетната турска медия „Сабах“.
В една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има голям пожар, казала приживе пророчицата, посочва изданието и припомня най-важните й предсказания.
Заръките за щастие според Баба Ванга: Не оставяйте това на масата, за да не изплашите щастиетоСъвети за успех: Моля, обърнете внимание, че заръките на Ванга помагат само на добрите хора. Тя приз…Apr 4 2019vijti.com

Припомняме, че пожарът, който избухна в понеделник вечерта, успя да унищожи голяма част от символите на Париж – катедралата „Нотр Дам”. Цяла нощ пожарникари се бориха с огнения ад. Едва преди малко стана ясно, че пламъците най-сетне са потушени.
При гасенето са пострадали двама полицаи и един пожарникари.
Унищожаване по непредпазливост чрез пожар – това е насоката на разследването на регионалната дирекция на полицията. Парижката прокуратура изключва умишлено престъпление към този момент.
Също така, стана ясно, че семейството на френските милиардери Пино ще дари 100 милиона евро за реконструкцията на катедралата „Нотр Дам“.

„Баща ми, Франсоа Пино и аз ще отделим 100 милиона евро от средствата на компанията Artemis за реконструкцията на катедралата“, каза бизнесменът Франсоа-Анри Пино, чиято съпруга е актрисата Салма Хайек.
Френският бизнесмен е генерален директор на Kering, компания, която притежава марки като Yves Saint Laurent, Balenciaga, Gucci и Alexander McQueen.
френският лидер Емануел Макрон обеща, че катедралата „Нотр Дам“, която пострада сериозно от ужасния пожар, ще бъде възстановена. Това каза президентът на площада близо до древната катедрала. „Тържествено обещавам, че ще възстановим катедралата. Всички заедно. Утре ще започне набирането на средства както във Франция, така и извън нея“, заяви държавният глава.

Представител на френските спасителни служби е заявил пред „Ройтерс“, че конструкцията на катедралата „Нотр Дам“ вероятно е спасена от пълно разрушаване. От спасителните служби също така считат, че и двете емблематични правоъгълни кули са спасени.
Мишел Пико, представител на организацията на попечителите, отговорни за реставрацията, заяви, че възстановяването на катедралата „Нотр Дам“ в Париж ще отнеме поне 10 години.
Източник: Блиц
Писателката Рада Добриянова разказа много любопитни неща за срещите между Ванга и Людмила ЖивковаНе е тайна, че Ванга и Людмила Живкова, дъщеря на първия държавен ръководител, са поддържали близки …Apr 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!