Астроложката Василиса Володина: ОКТОМВРИ 2023 г. ще позлати ПЕТ знака на зодиака!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хороскопът за октомври 2023 година обещава ярък и наситен със събития месец за повечето представители на зодиакалното съзвездие. Средата на есента ще оцвети живота в ярки цветове и ще донесе късмет.

Коя зодия ще има късмет през октомври, съобщава Василиса Володина

Телец

В средата на есента парите ще идват лесно за Телците, но и ще се харчат много лесно. Реалистичният поглед върху нещата ще ви помогне да се чувствате уверени и здраво стъпили на земята. Използвайте този период за пътувания и командировки, както и за почивка.

През октомври ще имате много контакти с роднини и близки приятели. Не забравяйте да отделите време, за да подобрите здравето си.

Рак

Звездите явно ще бъдат на страната на Рака в средата на есента. Комуникативните ви умения ще помогнат за подобряване на финансовото ви състояние. Най-успешният период ще бъде последната десетдневка на месеца – ще успеете да постигнете желаното.

Бъдете внимателни и не оказвайте натиск, когато общувате с началници или държавни служители.

Везни

Първата половина на октомври ще бъде особено успешна за деловата ви активност. Вашият авторитет ще расте. Подкрепата и покровителството ще дойдат сами и това ще позволи реализирането на важни проекти.

През втората половина на месеца отложете вземането на важни решения.

Стрелец

В средата на есента се очаква Стрелците да подобрят финансовото си състояние. Може би чакате увеличение на заплатата или повишение. Вашият авторитет ще расте и се опитайте да използвате този период за постигане на максимални резултати.

Оригиналността на мисленето ще ви помогне по много начини – дори необичайни проекти могат да бъдат реализирани.

Водолей

През октомври Водолеите ще изпитат много упорита и ползотворна работа. В работата ще има много дискусии и подготовка на важни документи. Успешни ще бъдат дейностите в областта на посредничеството в медицината, услугите и търговията.

При успешна комбинация от обстоятелства е възможен голям бизнес успех или повишение.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!