Арестуваха 59-годишен мъж, посягал на двете си внучета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Окръжна прокуратура – Варна ръководи разследване по досъдебно производство на ОД МВР – Варна за тежко престъпление срещу личността на две малолетни лица.

Престъплението е извършвано в продължение на около една година от А.Х., на 58 години, дядо на двете малолетни деца. Разследването е започнало веднага след като майката на пострадалите е подала сигнал за престъплението.

Майка се хвърли от 5-я етаж пред очите на трите си деца30-годишната Тонка Иванова полетя от 5-ия етаж на блок 450 в бургаския ж.к. „Меден рудник”. Трагедия…May 16 2020vijti.com

На 21.05.2020г. на А.Х. е предявено обвинение за две престъпления по чл. 149 ал. 5 т. 1 вр. ал. 2 т. 4 вр. ал. 1 вр. чл. 26 ал. 1 от НК и обвиняемият е задържан за срок до 72 часа от Окръжна прокуратура – Варна.

Окръжна прокуратура – Варна ще внесе в Окръжен съд – Варна искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на обвиняемия, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

Децата вече не щат и да чуят за течен шоколад – тази върховна вкусотия е в пъти по-вкусна и нежна: Искате нещо вкусно, но и здравословно? Предлагаме ви размазваща шоколадова вкусотия , която се пр…May 7 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!