АРЕСТУВАХА ФАЛШИВ ПОЛИЦАЙ, ОТБИЛ ЗА ПРОВЕРКА ИСТИНСКИ „КОЛЕГИ“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полицията в Ню Йорк арестува човек, който се е преструвал на полицай, след като е имал лошия късмет да отбие за проверка немаркирана кола на истински екип от служители на реда, съобщава Ladbible.com. Според полицията на окръг Насау, Валиери Портлок е задействал сирена и светлинен сигнал, докато се е опитвал да спре ван в Хиксвил, Лонг Айлънд миналия петък сутринта.

Пиян полицай едва не уби жена си във Враца на КоледаПолицай от районното управление в АЕЦ Козлодуй е пребил тази нощ почти до смърт съпругата си, предад…Dec 25 2019vijti.com

Оказало се обаче, че това, което е отбил за „проверка“ не е просто ван, а немаркирана полицейска кола с двама детективи от департамента по електронни престъпления.

Полицаите са се идентифицирали и са приближили до автомобила на Портлок, но през това време 25-годишният мъж натиснал газта и избягал в посока на магистралата за Лонг Айлънд.

Пътен патрул успява да го хване и да го арестува, без да се случи по-сериозен инцидент.

Към Портлок са предявени обвинения за представяне под фалшива самоличност и за безразсъдно застрашаване на живот при преследването.

Източник: Ladbible.com

Полицай, учител, адвокат и гинеколог изнасилват 2 години малолетно момичеОще двама, освен тях, са обвинени за сексуално малтретиране, злоупотреба с власт и предизвикване на …Nov 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!