Арестуваха невярната жена на Каплата за изчезването на Янек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жената на Васил Капланов – Петя, е задържана, съобщи БНТ. Петя Николова е отведена в РПУ Дупница, където е задържана за 24 часа по Закона за МВР.
Николова е задържана по разследването за отвличането на Янек Миланов. Именно отношения между Петя и Миланов отпреди години са причина за изчезването на 43-годишния мъж. Невярната съпруга на Каплата е поддържала интимни отношения с Янек, които приключили.

ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха възрастна двойка заради убито коте СНИМКИ, ВИДЕО ъзрастни мъж и жена са арестувани в столицата след сигнал, че в дома им е било убито коте. Драма…Jun 15 2020vijti.com

Фаталната Петя ще бъде разпитвана с полиграф за отношенията си с изчезналия Янек

Преди година Капланов, охранител на издирваните от Интепол дупнишки феодали Пламен Галев и Ангел Христов, научил за аферата на съпругата си и оттогава подложил на постоянен тормоз Янек.

На 31 юли Янек изчезва, след като се качва в джипа на Каплата. Охранителят на Галеви обаче бе арестуван едва в сряда след разпореждане на главния прокурор Иван Гешев.

Според запознати с разследването, Петя Николова ще бъде отведена в Института по психология на МВР, където ще бъде подложена на изследване с полиграф.

По-рано днес съдът пусна под домашен арест Васил Капланов-Каплата. Бившият гард на братя Галеви е с обвинение за неправилно съхранение на боеприпаси и оръжие. Капланов не пожела да отговори на журналистически въпроси за изчезването на Янек Миланов.

Арестуваха 59-годишен мъж, посягал на двете си внучетаNo ExcerptMay 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!