Арестуваният Джейхан Ибрямов от ДПС-Доган се фръцка с тениска за 2 бона – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Независимият депутат Джейхан Ибрямов, който вчера беше арестуван за купуване на гласове и подкуп, носи само одежди от последните колекции на най-скъпите световни марки. Lupa.bg забеляза, че кандидат-депутатът от коалицията на Ахмед Доган “Алианс за права и и свободи“ носи тениска на „Гучи“ за 1922 лева.

Арестуваният Джейхан Ибрямов от ДПС-Доган се фръцка с тениска за 2 бона -  Lupa BG

Не е ясно дали Джейхан си е взел одеждата за ареста или е заложил на по-скромни марки за престоя си в килията. Ибрямов никога не е крил, че си пада по луксозните дрехи и харчи цяло състояние за най-актуалните модели. За съжаление обаче, колкото са по-скъпи са тоалетите му, толкова са по-остри са критиките за разточителността му.

Припомняме, че преди време италианската модна къща „Гучи“ бе обвинена в насърчаване на педофилия. Причината бе рекламна кампания за колекцията HA HA HA с музиканта Хари Стайлс, в която той е облечен в тениска с изображение на розово плюшено мече и позира до детски матрак.

Потребителите не харесаха използването на детски атрибути в рекламата за възрастни, защото видяха неприлични намеци във факта, че „възрастен мъж“ позира до детски матрак. От тази гледна точка тениската „Гучи“ е идеална за затвора и одобряваме избора на независимия депутат за килийно облекло, ако се е спрял на въпросната маркова дреха.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!