Апел: Търсят се 80 банки кръв за дете в Пловдив

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

80 банки кръв се търсят от цялата страна за малко дете, настанено в пловдивската клиника по онкохематология. Необходимо е кръвта да е от А кръвна група, положителен резус фактор (А+). 

„Нека помогнем на това смело момиченце в борбата, която й предстои и която никое дете не трябва да води! Знам колко много смели майки помогнаха преди време за другите дечица, вярвам, че и сега ще успеем!“, пишат близки на малката Ромина.

Зов за помощ! Нели от Каварна се бори с агресивен рак, Борко е роден с една ръчичка, а бащата гиСнимка Личен Профил на Нели Маринова Млада майка се нуждае от финансова помощ, за да пребори коварн…Mar 24 2021vijti.com

Тя е на 9 години и е настанена по спешност в Онкохематология при УМБАЛ „Свети Георги“ с левкемия, заедно с майка си. Бащата на детето е починал преди броени месеци със същата диагноза.

Предстои откриване на дарителска сметка на името на детето, тъй като лечението ще е продължително и се очакват процедури и в чужбина. Банковата сметка на майката е:

ДЕЯНА БЕЛЧЕВА НОНЧЕВА IBAN: BG93BPBI79352053555103

През февруари добри хора успяха да съберат същото количество кръв за 4-годишната Траяна Тодорова.

Зов за подкрепа за терапия: Да помогнем на малката СофиМалката Софи има нужда от нашата помощ. През май 2020 година бебето е диагностицирано с муковисцидоз…Jul 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!