Аня Пенчева смля Борисов: Простотия, лакомия и бездарие! Хората не могат да се усмихнат вече!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Аня Пенчева признава, че от години не може да се усмихне истински!

Единствената причина за усмивката на актрисата Аня Пенчева са децата, внуците и любовта на съпруга й Ивайло Караньотов. При това от години насам. Красавицата на родното кино признава с болка, че нищо друго не я радва в собствената й родина.

Актрисата Аня Пенчева – политиците откраднаха усмивките ни

Дъщерята на големият Тодор Колев за Борисов: Взе ни здравето, взе ни образованието – вън,Албена Колева е сред заклетите противници на Бойко Борисов и правителството! Дъщерята на незабравим…Jan 1 2021vijti.com

Аня Пенчева е все по-огорчена и разочарована от управлението на правителството, което вече три мандата е оглавявано от премиера Бойко Борисов. Още през 2011-та година (по време на първия мандат на Борисов) Аня Пенчева беше заявила, че й се гади от политиците у нас. Които са наредени като чрез кастинг – некадърен до некадърен, цитира nova.bg.

„Да няма за какво да се зарадваш, да се усмихнеш. Тези хора десетилетия наред ограбват най-святото за народа – вярата и надеждата им. Отнеха радостта на българина отдавна, обрекоха децата му на бедност или емигранстство. Не, това не е моята държава“, с болка признава Аня Пенчева.

Тя е потресена от лакомията, наглостта, простотията и тоталното бездарие на тези, които от години седят удобно на висшите си постове, прибирайки тлъсти заплати. И които не само „стрижат вълната, но дерат и кожата“ на народа си.

Според Аня Пенчева най-голямото зло е, че България се превръща в едно от най-гадните места за развитие и живеене. А мръсотията на политиците, чалгаризацията на нацията и тоталното опорочаване на всичко чисто и истинско ни води до дъното.

Пенчева е изумена как месеци наред един народ може да протестира всеки ден, а онези “отгоре” да си правят оглушки и да продължават да си разиграват коня. За огромно съжаление обаче разкрива и че не вярва вече на никого – нито на настоящите, нито на бъдещите политици.

Защото историята помни как всеки, който дойде на власт в България, тръгва с огромната торба с обещания. След което удобно ги забравя и прави това, което най му се отдава – да краде и да урежда себе си и личния си кеф и интерес.

Борисов раздава пари: Даваме 50 лева до края на март и вдигаме пенсиите с 5 % отПремиерът Бойко Борисов обеща по време на днешното заседание на правителството, че от 1 януари 2021 …Dec 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!