Аня Пенчева обрече на самота сина си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аня Пенчева вече е доволна, след като се отърва от жената на сина си. Актрисата, която някога изневеряваше на Сашо Диков със Стефан Данаилов, така и не прие избраницата на Ангел Караньотов Ива Русинова, която я направи баба преди 4 години.

Аня от самото начало не харесваше дрифтърката, но взаимоотношенията им се усложниха прекалено много след раждането на внука й. Ива го кръсти Борис – на баща й, което засегна много Пенчева.

Някогашният секссимвол на българското кино е особено чувствителна по отношение на имената. Неслучайно синът й Ангел е кръстен на самата нея, макар подобна комбинация рядко да се наблюдава у нас.

В момента обаче се разиграва страшна драма в семейство Караньотови. Ива не давала на Аня да припари до внучето си, обвинявайки я, че тя е виновна Ангел да я изостави. Актрисата възнамерявала да си търси правата в съда, защото по закон и бабата има право на време с детето при раздяла на родителите му.

Аня и Ива все пак общуваха някак си в първите години от живота на малкия Борис, но нещата станали необратими, след като Пенчева не използвала връзките си, за да уреди летището край Дупница за дрифтовете на Ива.

Русинова побесняла и скандалите й с Ангел станали всекидневни, обвинявайки го, че е мухльо, който не може да вразуми майка си. Това я тласнало в обятията на друг мъж, с когото в момента живее и който се изявява като пастрок на Борис.

Според мнозина обаче Аня не е постъпила добре, като се е месила в отношенията на сина й с жена му, защото така го е оставила сам, а внука й ще расте в разбито семейство.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!