Антония Петрова се появи с тотално обезобразен нос

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С тотално обезобразен нос се появи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в социалните мрежи. Несполучливата ринопластика на Тоца личи от километри и макар Петрова да не си признава за корекциите, на всичките й последователи им направи впечатление промяната.

Антония Петрова с блестяща визия на кръщенето на сина си – вижте и сладкия костюмиран Благовест (Снимки): Антония Петрова обича да прави нещата със замах. Припомняме, че миската се врече във вечна вярност …May 2 2021vijti.comНовият обонятелен орган на Антония поразително напомня носа на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични операции. Носът на Петрова се отличава с изключително чип и остър връх, откриващ изцяло ноздрите й.

Според източници на Show.bg пластиката е била направена в Гърция, при хирург от чужд произход заради ниската оферта за 2-дневна хоспитализация.

Именно това била причината миската да е неактивна в социалните мрежи близо месец. Едва тези дни, след като възстановяването вече е приключило, Антония си позволи да публикува няколко снимки от дългата си почивка в Гърция.

„Знам, че напоследък не съм особено активна, поради една проста причина – когато си прекарал едно невероятно гръцко лято на яхта със семейството си, последното нещо е да си губиш времето в социалните мрежи, нали така?“, оправдава се Петрова.

Според запознати Тоца е минала доста тънко с новото си носле, но както се казва – икономията е майка на мизерията. Миската изобщо не била доволна от резултатите и горчиво съжалява, че се е доверила на гръцката клиника.

Всички се хванаха за главата от признанията на Вихра Петрова СНИМКИИма ли човек, който да не обича морето? Оказва се, че има Вихра Петрова, бившата жена на опосума Ива…Aug 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!