Антония Петрова се появи от Париж и шокира с устни, два пъти колкото тези на Мария! Направо плаши (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Любимата“ на всички жълти медии миска Антония Петрова-Батинкова отново е във вихъра на пътешествията – двамата със съпруга й Ивайло си спретнаха седмица на любовта по случай 14 февруари не къде да е, а в меката на влюбените, Градът на светлината – Париж !

Както може да се досетите и сами, в профила на г-жа Батинкова от няколко дни ври и кипи от кадри от френската столица – то не бяха музеи, забележителности и скъпи ресторанти… Очевидно двамата са оставили децата под вещите грижи на някоя баба или бавачка в България (нищо, че по-малкият е още кърмаче), за да се отдадат на любовта си на най-романтичното възможно място.

Това, което направи най-силно впечатление на почитателите й обаче, бяха не Лувъра и обелиските, а устните на миската , които вече заемат повече от половината й лице!

Антония Петрова Париж

Антония Петрова устни

Явно преди воаяжа Антония е минала нова серия разкрасителни процедури, включително ново уголемяване на и без това вече непропорционално големите й устни.

Тоца и Ивайло

Антония устни

Котешка физиономия заради честите лифтинги, изпилен нос (който между другото на горната снимка изглежда непропорционален) и устни, двойно по-големи от тези на фолк-певицата Мария – всичко това навлече на Петрова куп подигравки в социалните мрежи.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!