Антония Петрова показа 14-дневния си син в ангелска фотосесия (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мис България Антония Петрова , която стана майка преди малко повече от месец, успявайки да скрие от обществеността факта, че е бременна, сега зарадва многобройните си почитатели с ангелска фотосесия на новородения Ивайло Батинков-младши :

Антония Петрова с Ивайло

Антония Батинкова син

„Здравей Свят, представям ти Ивайло Батинков – син (Ив Батинков, Yves Batinkov)! Роден естествено, по нормален начин, той сам си избра ангелското число, огледалното число 07.07.2022 г. и цифрата на Господ 7 за своя съдба! На тази семейна фотосесия Ив е на 14дни.

Благодарим ти, Сине, че ни избра за свое семейство и ни направи горди родители на вече двама сина! Мама Ния, Тати Иво и Батко Бест ще сме винаги заедно, винаги до теб и ще те подкрепяме, защото те обичаме повече от всичко на света и сме семейство Батинкови!“

С този прочувствен пост в Инстаграм Петрова-Батинкова направи официалното представяне на новия член на семейството. Като всяка истинска „Мис България“ и тя държи много на фотосесиите, а тази е от най-сладките, не можем да го отречем!

Батинкови

Антония Петрова бебе

14-дневният на снимките Ивайло носи името на нейния съпруг. Той дойде на бял свят на 7 юли и е втори за семейството. Батко му Благовест вече е на три години. Той се роди на имения ден на миската – 17 януари.

Ивайло Батинков син

Ив Батинков

Желаем здраве и щастие на цялото семейство!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!