Антонио Бандерас разказа за инфаркта и какво е направила приятелката му, за да спаси живота му-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антонио Бандерас сподели, че инфаркта, който претърпя преди шест години, е променил живота му към по-добро, съобщава „Daily Mail“. 62-годишният актьор описа животозастрашаващата ситуация като повратна точка, от която той успява да разпознае какво е важно в живота му.

Пред списание „Radio Times“, любимецът на Алмодовар, говори за последния си филм „Котаракът в чизми: Последното желание“ и покрай това беше засегната темата за смъртта. Бандерас озвучава самия Котарак в анимацията, която от миналата година е по кината.

Обяснявайки какво общо има с филма, той каза: „Получих инфаркт преди шест години.

Това вероятно беше едно от най-хубавите неща, които са се случили в живота ми. Беше като да си сложиш очила и да видиш кое е важно. Върнах се в Испания и започнах да гледам на професионалния си живот от друга гледна точка. Така че се свързвам с историята на филма с аспекти от личния ми живот. Мисля, че това е красиво послание и смятам, че е поднесено правилно. Вече търся само удоволствието от актьорската игра. Друго не ме интересува. За мен животът започва, когато някой каже „Екшън“ или когато завесата се вдигне“.

Антонио беше откаран по спешност в болница през 2017 г., след като почувства болки в гърдите, докато тренираше, което по-късно беше установено, че е сърдечен удар. Преди време той разказа, че приятелката му Никол Кимпел, е спасила живота му, като му е дала един от най-силните аспирини, които тя купила за главоболие в деня преди инфаркта. Когато усетил симптомите, тя сложила хапчето в устата му.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!