Ани Цолова оплю социализма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Позабравената журналистка Ани Цолова, която преди 5 години беше прокудена от сутрешния блок на Нова телевизия, а след това кариерата ѝ тръгна стремглаво надолу, реши да напомни за себе си в социалните мрежи, забърквайки се в нов скандал. Ани срещна нападки от страна на по-възрастното поколение, след като публикува спомените си от социалистическите времена, които презирала. Бившата тв водеща била провокирана да изрази позицията си, след като в световните агенции се завъртя новината, че Русия възнамерява да възобнови производството на култовия си автомобил „Москвич“, емблематичен за социалистическия строй.

Ани Цолова защити притесненият депутат от ПП, който не можа да се изкаже (ВИДЕО) Журналистът Анна Цолова защити фъфлещия депутат от „Продължаваме промяната“ – 29-годишния Радос…Dec 16 2021vijti.com

„Имахме москвич. Червен. Баща ми го докара едно лято. Била съм 7-8-годишна. Веднага ни качи в колата. Да се повозим. И на мен ми стана лошо. Догади ми се. Изгорелите газове от москвича влизаха вътре в купето и на мен ми ставаше лошо. Така беше през цялото време. Родителите ми правеха всичко възможно да ми е добре, но когато тръгвахме на дълъг път (най-дългият беше към българското море, един път в годината) спирахме по няколко пъти. Заради мен. Не харесвах москвича. Имах причини.

И днес ми става лошо от соца. И имам причини.
Сетих се за нашия червен москвич, защото Русия ще възражда производството му. Новина от днес.
Вече съм на 47. И си мислех, че никога няма да ми мирише на изгорелите газове на соца, така както ми мирише през последните години. Особено днес“, написа Цолова.
Публикацията ѝ предизвика разнородни мнения, като мнозина застанаха срещу журналистката, твърдейки, че времената на москвичите са били много по-спокойни, добри и безпроблемни от сегашните за целия български народ.

През последните години Цолова се е отдръпнала от телевизията и се занимава със своята фирма за обучения и семинари, в която е съдружничка с мъжа си Васил. Въпреки слуховете за развод двамата все още са заедно и живеят с общия им син в луксозната си къща в „Драгалевци“.

Уикенд: Ани Цолова се връща в БТВАни Цолова може да се завърне в bTV до няколко седмици. След уволнението на Биляна Гавазова сутрешни…Apr 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!