Ани Салич засечена при Божков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

При Васил Божков се озовала топновинарката на Нова телевизия Ани Салич. Тв водещата си подари кратка ваканция сред екзотиката на Дубай, която била закъснял подарък за рождения ѝ ден, който бе в края на април.
Журналистката била засечена да плажува на метри от сградата, където пребивава бизнесменът с 19 обвинения Васил Божков. Ани не издава дали го я засякла из хотелите и заведенията там, но споделя, че впечатленията ѝ от Дубай са отлични.

Божков: Ходих в Белград да говоря със Сретен ЙосичВасил Божков изненадващо обяви, че е ходил в Белград да говори със Сретен Йосич, докато е бил в затв…Jun 6 2021vijti.com


„Различно, но приятно. Спокойно и изпълнено с хармония място“, коментира Салич за престоя си в емирството. Тя останала озадачена единствено от сблъсъка на култури. Докато си лежала по бански на плажа, край нея се разхождали жени с бурки и никой не обръщал внимание на шарената картинка. Ани имала възможност да посети много любопитни туристически дестинации, но предпочела да уплътни престоя си със слънчеви бани. Тя се препичала или на пясъка, или на яхта, от която също публикува няколко красиви снимки. Новинарката обаче не издава в чия компания е посетила екзотичната дестинация. Дали е пътувала със свои приятелки, или пък е била придружавана от новия мъж в живота ѝ, макар доскоро тя да бе категорична, че сърцето ѝ е свободно и няма половинка до себе си.

Пътуването на тв звездата до арабската държава е коствало минимум 1500-2000 лева само за няколко дни. Сумата обаче не била проблем за водещата, която е сред най-опитните и най-добре платените в родния ефир. Макар да може често да си позволи да пътува по света, Салич рядко има време да го прави заради смените, на които работят с екранния ѝ партньор Николай Дойнов. Тя почива по-дълго единствено в разгара на лятото, когато обаче задължително летува на къмпинг „Арапя“ – притегателна точка за много звезди от родния хайлайф.
След завръщането си от Дубай Ани е придобила бронзов тен, който си личи и от малкия екран.

В последно време 52-годишната журналистка е в отлична форма и се грижи старателно за външния си вид. След периода на семейни разпри с бившия ѝ съпруг Бранко и развода им, по време на който телевизионерката се бе запуснала, сега цъфти и непрекъснато получава комплименти от почитателите си в социалните мрежи. Тя вече не е толкова ангажирана и със своите деца. Лазар е студент в Холандия, а по-малката му сестра Хана е ученичка в столичната Втора английска гимназия „Томас Джеферсън“ и бележникът ѝ е пълен с шестици, заради което получава и стипендия за отличен успех.

САЩ: Васил Божков е подкупвал настоящ политически лидерВасил Божков е подкупвал настоящ политически лидер. Това е едно от твърденията за Васил Божков, опис…Jun 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!