Анелия и Алекс Богданска се хванаха за гушите заради известен мъж – оказаха се баджаначки! (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мъж стана причината за разрив в отношенията на две от най-красивите жени у нас – поп фолк певицата Анелия и моделката Алекс Богданска. Бизнесменът Любомир Захаринов, с когото Анелия официално бе във връзка, вече е персона нон грата в тефтерчето на изпълнителката, след като научила, че се среща с друга популярна личност.

Фолк певицата и бизнесменът имат връзка от почти година, но отношенията им са на приливи и отливи. Непрекъснато се разделят, а след това се събират.

Чалга фурията сложила окончателно край на връзката им, след като разбрала, че й кръшка с прясно разведената Алекс Богданска.

Приятели на Анелия й докладвали, че възлюбеният й много често се среща с Петканова. Това ядосало много певицата, която първо се обадила по телефона на известната инфлуенсърка и й вдигнала бесен скандал. Богданскасе оправдала, че не е знаела за връзката на Анелия с бизнесмена и че двамата всъщност се срещали като приятели.

Любомир Захаринов

Мъжът, за който се карат двете родни звезди

Думите на Алекс по никакъв начин не смекчили тона и яростта на Анелия, която преди време плащаше на предателката, за да й рекламира дрехите от нейния бранд. Изпълнителката на „Генерал“ сложила край на приятелството с Петканова, а след това вдигнала скандал и на гаджето си, като категорично му заявила, че това е последната капка и търпението й се е изчерпало.

Възлюбеният на Анелия, заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете.

Анелия дори се пренесе да живее в дома на Захаринов, като остави пуста собствената си огромна къща, която строи в продължение на почти десетилетие.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!