Анелия дава под наем дома си (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Анелия дава под наем апартамента си в столичния квартал „Лозенец“. Певицата иска колосалните 1200 евро за малко над 100 кв. м, пише в. „Уикенд“. Заралийката е натоварила щерка си Ивон със задачата да търси наематели. Младото момиче публикува обявата в група във фейсбук, но предизвика смях с неразумно високата рента, която иска.

„Предлагам обзаведен тристаен апартамент под наем в кв. „Лозенец“, София. Апартаментът се намира на много комуникативно място в близост до гимназия, супермаркети, аптека и болница „Токуда“. На пешеходно разстояние има автобусни спирки, тенис клуб „Малееви“ и парк. Квадратура: 138 кв. м. Разположение на апартамента: просторен коридор, кухня (оборудвана с всички нужни уреди) с трапезария, хол, две спални, баня, тоалетна и две тераси. Търсят се дългосрочни наематели, като единствено не се толерират домашни любимци. Наем: 1200 €, без комисиони.  Допълнителни условия и депозити ще бъдат обсъдени при евентуално сключване на договор“ – пише Ивон Динева.

Щерката на певицата набързо изтри коментарите, които осмиваха исканите пари, както и хилещите се емотикони. Брокери коментираха пред „Уикенд“, че цената наистина е завишена и в този район тристайните жилища се предлагат за между 1500 и 1800 лева месечно.

Прави впечатление, че Анелия не допуска домашни любимци в дома си, а самата тя има 3 кучета, които така и не успя да възпита, и вършат нуждите си из апартамента й. „Нямам килими, защото имам 3 кучета, които пишкат, и заради това съм ги махнала“ – заяви в свое интервю брюнетката, която явно смята, че всички собственици на домашни любимци са като нея и не могат да обучат четириногите си да не правят бели в дома им.

Жилището на певицата е хубав, но доста мрачен и определено лишен от всякакъв уют. Припомняме, че той й бе подарък от Коко Динев след раждането на дъщеря им Ивон. Чалга изпълнителката живееше в него след развода им, а преди 5–6 години завърши къщата си в „Драгалевци“, където живееше до миналата година. През 2023 г. изпълнителката на „Погледни ме в очите“ се пренесе да живее в дома на любимия си Любомир Захаринов, а остави къщата си на дъщеря си Ивон. След раздялата им с хазартния бос обаче се е върнала в „Драгалевци“.

„Хонорарът й е 6000 лева за час пеене. До тези 2400 лева ли е опряла, че дава дома си под наем?“ – питат се в социалните мрежи. Според запознати парите щели да се прибират от щерка й.

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!