Андрей най-сетне показа порасналия си син – 3-годишният Васко е копие на тати! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Продуцентът Андрей Арнаудов се радва на щастлива връзка с половинката си Емануела Толева и двамата отглеждат заедно вече 3-годишния си син , Васил (кръстен на именития татко на Андрей). В момента ТВ-звездата се е отдал на заслужена почивка на родното Черноморие в компанията на двете си най-любими същества.

Кадрите, които сподели в мрежата, безспорно впечатлиха аудиторията.

Синът на Андрей Арнаудов е пълно копие на баща си: Показаха го за първи пътCинът нa пpoдyцeнтa Aндpeй Apнayдoв нaпpaви дeбютa cи в coциaлнитe мpeжи. Eднoгoдишният Bacил e пълн…Aug 14 2019vijti.com

Освен с красива жена, Андрей Арнаудов може да се похвали и с умалено свое копие в лицето на тригодишния си син. Малкият вече е почти голям мъж и както изглежда, много прилича на татко си. И определено е щастливо детенце, което може да се похвали с щастливо детство.

Андрей семейство

Тримата почиват на морския бряг. По всичко личи, че водещият е избрал да съчетае ваканцията и с възможността да движи работните си ангажименти от България. Така, докато събира тен на плажа, той може винаги да е в час какво се случва и в работата. И ако се наложи, да се прибира на прибежки в София. Не само хлапето събира погледите. Внимание заслужава и младата жена на Арнаудов. Емануела Толева е бивша спортистка и модел и това определено ѝ личи. Понастоящем хубавицата се изявява като телевизионен редактор.

Андрей и Емануела

„Някои тренират, а за други красивото тяло е просто даденост!

Продуцентът и водещ Андрей Арнаудов: Над 350 хиляди български емигранти са готови да се върнатИнтро Става ли България по-добро място за живеене или емиграцията се превръща в евакуация? Ще има ли…Jul 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!