Алена направи интересно предсказание за Слави Трифонов и влизането му в политиката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи някои предсказания за новата година
„Шоумен може да бъде политик, ако притежава необходимите качества. Слави Трифонов толкова отдавна внушава на обществото, че ще се включи в политиката и тогава народът ще поеме съдбините си в свои ръце, че според мен никой човек, способен да мисли трезво, не го възприема сериозно“ – споделя в интервю за „Уикенд“ Алена.
„От телевизионния екран лесно се насаждат революционно-рушителни идеи, които се харесват на определени прослойки, но реалността е различна от медийния бабаитлък.
Талантливата и вече пораснала Крисия се връща при Слави – кога ще я гледаме в шоутоТалантливата певица Крисия се връща при своя откривател Слави Трифонов, шушука се в музикалните сред…Jan 27 2019vijti.com

Мнението ми като астролог е следното: ако Слави Трифонов се включи в политиката чрез собствена формация, крахът му е предизвестен, а успехът – невъзможен в мащаба, в който всеки, впуснал се в това поприще, мечтае“ – твърди Алена.
„Звездите ни орисват на поредната възходяща за България и народа година, подвластна на вибрация 3 и на Юпитер. 2019-а ни позволява да вървим устремно към поредния връх, дори ако с години е мечтан, но мнозина са се страхували да повярват в силите си и във възможността да го покорят. Юпитер обаче ни залага капан – дали ще попаднем в него, или ще го избегнем, зависи от самите нас. Противопоставянето между партиите ще загрубее до крайност. Каквото изречем – това ще пожънем в делника си – добро и зло“ – твърди в интервюто астроложката.

За влизането на Слави Трифонов в политиката се говори отдавна, но все още самият шоумен не е обявил нищо конкретно. Да, наистина той организира и излъчи в предаването си кастинг с кандидат-политици, но скоро не е излизала нова информация какво точно става и как се развива във времето този проект. Феновете на Трифонов, както и неговите критици, са любопитни да научат как ще се развият оттук насетне нещата и действително ли Слави ще създаде своя партия. А дали предсказанията на Алена ще се сбъднат, тепърва предстои да разберем.
Източник: razkritia.com
Бивша любимка и певица на Слави призна нещо много лично за дъщеря сиДъщерята на гласовитата певица Деси Добрева е наследила нейния певчески талант. Малката Алина пее вя…Jan 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!