Алена даде рецептата за домашна светена вода против магии и уроки:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светената вода отдавна е известна със своите качества и редовно си наливаме шишенце, отивайки в църква. Оказва се, обаче, че можем и сами да си приготвим домашна светена вода против магии и уроки , а рецептата дава не друг, а астроложката Алена .

„Нито конец помага, нито заклинания, нито молитви, ако някой наистина ви е обработил и въздействал чрез отрицателно енергийно вмешателство.

Неутрализирането или изчистването на негативната енергия, която трови ялото, мислите ви и вашия Дух, е задължително. Но… преди да се мисли за изчистване, трябва да си отговорим на въпроса дали има енергийно въздействие“, допълва още астроложката. „При лоши очи, или т. нар. „уроки“, съветвам по-чувствителните хора сутрин и вечер да се премиват с домашно осветена вода .

Алена

Домашно осветена вода се прави, като в чаша с чиста чешмяна вода гасите три кибритени клечки, запалени едновременно. Докосвате водата само с пламъка и когато угасне, изхвърляте клечките. Водата е готова за премиване на челото и очите и помага и на деца, и на възрастни“, препоръчва Алена.

Тя е твърдо против боравенето с магии, които в последните години регистрират бум и жертви има почти във всяко българско семейство. Въпреки това астроложката дава подробности за влиянието им и опасностите, които могат да доведат след себе си не само за засегнатите, но и за поръчителите. „За магиите мнението ми е крайно негативно. Правенето на магии е престъпление. В последните години българските врачки, за да станат интересни, започнаха да повтарят написаното от мен, че няма добра магия и че всяка магия вреди нещо, което започнах да налагам в обществото от 1996 г.

домашна светена вода

Пак тогава казах, че бялата магия за любов е толкова смъртоносна, колкото и черната. От тях може да се умре между 8-ата и 12-ата година от направата им, ако не бъдат развалени. Ходжите са част от една друга, различна от нашата религия, затова те могат да помагат на тези, които са наречени в тяхната вяра. Ходжите не могат да помагат на нас, православните християни, нито на будистите, нито на католиците, защото методите на действие са различни. Различна е и тяхната житейска философия, различен е енергийният им заряд. Затова и неусетно „помощта“, която сте потърсили от ходжа – да ви развали магия или да ви бае по корана, може неочаквано след година или десет да наклони везните на вашето здраве и да се разболеете необратимо“, обяснява Алена.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!