Алекс от „Ергенът“ стана дама на абитуриент от Математическата / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александра, която според мнозина трябваше да бъде големия победител в „Ергенът“, не спира да дефилира в публичното пространство, въпреки че участието й в риалити формата отдавна приключи.

Наскоро чаровната брюнетка показа, че е влязла в ролята на дама за абитуриентски бал. Момчето, което придружава, е от Велико Търново и е пълен отличник.

Познахте ли я? Ето я Алекс от „Ергенът“ преди корекциите – СНИМКИЗанемарен профил в социална мрежа на Александра от „Ергенът“ разкри как е изглеждала тя преди да нап…Apr 12 2022vijti.com

„За мен беше чест да бъда дама на пълен отличник от Природо-математическа гимназия „Васил Друмев“ във Велико Търново.

Пожелавам на Даниел и на всички негови съученици много здраве, сила, амбиция, хъс и успехииии! Животът ги очаква с отворени обятия!“, пише Александра в социалните мрежи, но не внася яснота как се е стигнало до идеята да бъде дама на Даниел.

„Леле какъв гъзар е това момче с дама Александра от Ергенът“, гласи един от коментарите под кадъра. А в друг се казва: „Алекс, като слънце грееш, добротата, която имаш, ти личи в очите“.

Алекс и Марта от Ергенът с едни и същи дрехи-На коя от двете й отива повече розовото комплектче В името на добрата реклама две от най-одумваните участнички в „Ергенът“ се оказаха в интересна ситу…May 23 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!