Алекс Богданска очи в очи с бившата на Гришо! (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Българският инфлуенсър, модел, риалити звезда и телевизионна водеща Александра Богданска засече американската звезда Никол Шерцингер в хотел в Дубай.

Родната красавица сподели няколко кадъра и разказа за своето пътуване до емирството, където е гост на луксозно събитие за автомобили, пише „Телеграф“.

Времеубежище

Богданска е в Дубай със своя приятелка. Двете са пътували дотам през Истанбул, където показаха как вървят към терминала и  са в самия самолет, като по време на полета Богданска е чела романа на Георги Господинов „Времеубежище“. Александра споделя, че двете дами са пътували почти цял ден и са пристигнали в Дубай късно през нощта. След това сподели с последователите си две случки. Първата е, че още с кацането им в емирството ги е посрещнала силна буря и дъжд. А втората, разбира се, е срещата с бившата изгора на Григор Димитров.

Разказ

„Влизайки във фоайето на хотела, видях две жени, които шеговито нарекох „колежки“… И точно един миг след това разбрах, че това е Никол Шерцингер“, сподели Александра със своите последователи, тагвайки американката. На видеото се вижда как Шерцингер е облечена в официална рокля и е седнала, а нейна приятелка, също официално облечена, й прави снимка. „Тя е“, отсече Алекс, но в този момент дамата, която придружавала певицата на „The Pussycat Dolls“ я помолила да спре да ги снима.

Instagram

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!