Александър Сано вече не прилича на себе си! Няма шанс да го разпознаете така (СНИМКА):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма и помен от чаровния и младолик Александър Сано , който превзе сърцата ни от малкия екран с поредица от вдъхновяващи роли. Последният кадър на актьора в социалните мрежи изуми последователите му, защото на снимката Сано не прилича на себе си – в буквалния смисъл!

Звездата от „С река на сърцето“ се преобрази с помощта на популярните филтри за състаряване/подмладяване и сложи върху лицето си едно 50-тина години! Резултатът –  бяла коса , бяла брада и много бръчки!

Александър Сано стар

Забавно селфи обра точките в мрежата, а шеговитият коментар на актьора гласи: „Здравейте от бъдещето! Александър Сано през 2083.“

„И пак усмихнат! Дори на 100!“, му е написала в коментар Милица Гладнишка и няма как да отречем, че актьорът наистина изглежда все така чаровен и позитивен, дори с белезите на времето върху лицето си!

Със сигурност не е филтър обаче буйната брада и прическа, с които Сано се подвизава напоследък. Актьорът, чийто екранен персонаж в сериала на NOVA е бившият рейнджър Петър, си пуска все по-дълга коса и брада, а на последните му снимки в Instagram от Лондон може и да не успеете да разпознаете кое е лицето под гъстия мустак.

Александър Сано брада

„Още няколко дни и брадата ще си ходи“, си беше написал Сано под кадър от снимачния процес във Видин преди седмица, но моментът на преобразяването явно още не е настъпил.

Синът на Александър Сано и Нели им доведе известна снаха с 3 деца (Снимки): Иво Карамански-младши, който е син на Нели Александрова и бившия престъпен бос Иво Карамански, се р…Aug 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!