Александра от „Ергенът“ изплю камъчето за Бонбонова – до болка искрена:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За много зрители на риалитито “ Ергенът “ е чудно как две от най-близките приятелки във формата, Александра и Благовеста , все повече охладняват една към друга. И докато в началото Бонбонова стоеше плътно зад хипнотерапевтката и двете се защитаваха взаимно, сега Алекс някак остана сама срещу всички, особено след случката с гривната, която Виктор ѝ подари.

В последните епизоди Ева и Елвира си тръгнаха и след това събитията взеха рязък завой. Венета пусна мухата на Благовеста, че може би Алекс я манипулира и двете застанаха на противоположни позиции.

Благовеста вече е по-близка точно с онези, срещу които се беше настроила в самото начало като Дениз, Людмила, Венета, Деница.

Зрители непрестанно заливат Алекс и Благовеста с въпроси защо са постъпили една с друга.

Александра реши да отговори на видео на някои от най-задаваните въпроси.

„Понеже съм казала, че Блага няма качествата да бъде мой приятел и това било голям проблем. Голям проблем е, че те всъщност не могат да разберат, че аз го мисля и че това не е обида, а че това е нещо вътре в мен и съм била напълно искрена. Блага няма качествата да бъде мой приятел. Това, че те не могат да го понесат и го изкарват все едно съм казала нещо лошо, си е техен проблем.“, казва тя.

„Повярвайте ми, преди да кажа това нещо, аз съм имала много причини да го направя. Аз не съм човек, който напада хората просто ето така. Не съм като тях. Аз имах причина да го кажа, когато го казах.“, допълва още Александра.

Дали ще се сдобрят, предстои да разберем в следващите епизоди.

Няма да познаете Александра от „Ергенът“ на тези снимки от преди 10-тина години! (Снимки): Интересно нещо са социалните мрежи – те пазят спомени, които често пъти вече са излетели от съзнани…Apr 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!