Ако я карат така, ще напълним психиатриите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Публикуваме коментар на Стефан Северин относно кризата с коронавируса у нас:

„Не знам как е при вас, но на мен ми писна! Ако я карат така, вирусът ще мине и замине, но пък ще напълним психиатриите – я си представете оборудваната зала Армеец натъпкана с откачалки! Струва ми се, че се прекалява с две пресконференции на ден, с мрачната фигура на генерала в униформа.

Излекувана жена от коронавирус, почина 36 часа след изписването си81-годишна жена, която е била изписана в понеделник от болницата в испанския град Ваядолид, е почина…Mar 28 2020vijti.com

 

И като няма някакви смайващи факти у нас, се почва с ужасиите в чужбина. А зрителят скимти като бито куче и се чуди – ще го бъде ли?

И към тези две пресконфоренеции като прибавите и мерака на Пунта Мара да ръси неукротими простотии пред камерите – става нетърпимо. Това да е – ще го изтраем.

Ала истеричните редактори и водещи в телевизиите не спират! Чуйте анонсите на техните блокови предавания – това са истински некролози, прочетени с тържествено – траурен тон. И веднага се канят допълнителни количества специалисти, за да се дъвче едно и също. Вечерните блокове не закъсняват. На Цветанка толкова ли й липсва генерал Мутафчийски, та го навира вечерта още трийсет минути? А Георги Любенов днес пък ни поднесе изненада – проф. Кантарджиев. Но и това е малко.

Пунта Мара, обзет от творчески пориви и за да затвори устата на устатия професор Костов, сътвори нова глупост – медицински мозъчен тръст. Малко ни бяха приказките досега, а вече трябва да понасяме още водопади на тема коронавирус. Някой спомня ли си какво каза генерал Мутафчийски на 28 февруари? Явно, за да не ни стряска и паникюсва обяви, че се задава нов вирус, който обаче е по слаб от сезонния грип В! След десетина дни – точно обратното: задава се огромно световно зло!

Мисля, че щабът на генерала трябва да си върти работата, да подготвя прессъобщения за медиите всеки ден, но да дава по една, най-много две пресконференции на седмица.

Вече не се издържа, защото освен докторите вирусната тема се завихря в устата и на министрите, на областните управители, на РЗИ и още една камара винтчета в системата.

Ще ни побъркате, спрете се!“

“Заразен” и “излекуван” за 3 дни, или защо е важно къде и кой прави тестове за коронавирусБизнесменът Ивайло Пандов се оказа най-бързо излекуваният от коронавирус пациент в света – само за т…Mar 27 2020vijti.com


Източник: дунавмост

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!