Ако имате кръвна група О – тези неща трябва да знаете, за да се предпазите от болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хората с кръвна група 0 трябва да избягват кофеина и алкохола. Кофеинът може да бъде особено вреден за тях, защото повишава нивата на адреналин, които и без това са високи при хора с кръвна група 0. Уникалността има своите предимства, но и недостатъци. Хората с кръвна група 0 наистина са нещо специално. Хората с кръвна група 0 са специални, защото могат да дават кръв на всички останали групи (в еритроцитите на кръвна група 0 няма фактор, който да разрушава кръвта на други хора), но те могат да приемат кръв само от своята кръвна група.

Но това не е всичко, което ги прави доста различни от другите. Те са по-податливи на някои заболявания, но също така имат някои много силни черти, които ги отличават сред популацията.

Лидерска способност, проактивност, голямо количество енергия и способност винаги да остават фокусирани – са едни от най-добрите качества на хората с кръвна група 0. Те също могат да бъдат много силни и продуктивни.

От друга страна, те са предразположени към някои заболявания като язви, дисфункция на щитовидната жлеза, ниски нива на тиреоидни хормони и йоден дефицит.

Тези дисфункции могат да причинят нежелани последствия като наднормено телесно тегло и задържане на вода.

В Япония кръвна група 0 отдавна се свързва с определен тип личност.

На интервю за работа японците се интересуват от кръвната група на интервюираните. Хората с кръвна група 0 се описват като отговорни, всеотдайни, организирани, целенасочени, съвестни и практични хора.

Също така се смята, че те са по-умни и по-добри логици от останалите. Това е така, защото техните предци са били ловци, които са наблюдавали и оценявали най-точно околната среда, за да оцелеят.

преглед при лекар

Хиперактивни и импулсивни

Когато са под стрес, те могат да станат ядосани, хиперактивни и импулсивни. Лошата диета, липсата на движение, нездравословните навици и склонността към стрес ги правят податливи на вредни метаболитни процеси, като инсулинова резистентност, забавена дейност на щитовидната жлеза и затлъстяване.

Те също имат по-високо ниво на стомашна киселина в сравнение с други кръвни групи, така че често имат чувствителен стомах и са склонни към стомашни язви.

Хората с кръвна група 0 трябва да избягват кофеина и алкохола. Кофеинът може да бъде особено вреден, защото повишава нивата на адреналин, които и без това са високи при хора с кръвна група 0.

Препоръчва им се физическа активност 3 до 4 пъти седмично.

Това е най-опасната кръвна група, установиха учени от ХарвардАмерикански учени, работещи в Харвардския университет, заключиха, че една от кръвните групи има сери…May 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!